Wie zijn wij?

Familieadviseurs

Van Havermaet Groenweghe Familieadviseurs richt zich specifiek op de ondersteuning en begeleiding van familiebedrijven. Het familiebedrijf onderscheidt zich van een gewone KMO doordat het juridisch wordt gecontroleerd door een familie. Hierdoor moet naast de belangen van het bedrijf en de eigenaar(s) ook rekening worden gehouden met de belangen van de familie. Zij bekleedt vaak een centrale rol. Voor een gezonde werking van het familiebedrijf is het essentieel om al deze belangen goed op elkaar af te stemmen.

Afhankelijk van de specifieke noden van uw familiebedrijf werken wij een op maat gemaakt plan uit voor het beheren en besturen van het bedrijf, de familie en het vermogen. Hierbij hanteren wij telkens een veelzijdige invalshoek en houden wij rekening met de financiële, fiscaal-juridische en intermenselijke belangen.

Ook bij de verschillende mijlpaalmomenten van uw familiebedrijf, zoals bedrijfsopvolging door de volgende generatie, het oprichten van een actieve raad van bestuur of familieforum en de algemene successieplanning biedt Van Havermaet Groenweghe Familieadviseurs de nodige ondersteuning.

Binnen de groep van Van Havermaet Groenweghe kunnen wij rekenen op een brede basis van kennis en staan wij garant voor een multidisciplinaire dienstverlening. Vele zaken hebben immers betrekking op meer dan één vakgebied. Een gedreven, integer en professioneel team zorgt voor een kwaliteitsvolle behandeling van elk dossier.

Ons team van Familieadviseurs bestaat uit veelzijdige en ervaren experten, waaronder juristen, fiscalisten, accountants en estate planners. Hierdoor kunnen wij u een diepgaande en correcte begeleiding verzekeren op alle vlakken.

Wij treden op als een onafhankelijk adviseur en vertrouwenspersoon die zowel de familiale belangen als de bedrijfs- en eigendomsbelangen bespreekbaar maakt. Ons doel is om samen met u de continuïteit van uw familiebedrijf te optimaliseren en te garanderen.

Stel uw vraag rechtstreeks aan één van onze Familieadviseurs.